Starten

Hvordan kommer vi igang?

Først skal I aftale tid til et kontaktmøde, hvor vi kan møde hinanden og få sat ansigter på. Vi ser om der er kemi, I ser hjemmet og omgivelserne, vi lytter til jeres forventninger og fortæller om den private pasningsordning.

Føler I jer trygge ved at skulle overlade pasningen af jeres barn til os, så får I en pasningsaftale I kan udfylde her med det samme eller I kan få en med hjem, der skal returneres i underskrevet stand.  

Når I har returneret en underskrevet kontakt, skal der søges om tilskud til privat pasning hos Kolding Kommune. Det er meget nemt og vi gør det sammen.

Blanketten "Ansøgning om tilskud til privat børnepasning" kan hentes her

https://www.borgeronline.dk/Default.aspx?municipalityId=621&groupId=13&formId=kb1143ff&transactionId=VBMVTR&portal=

 

Starten: 


Den bedste start sikres ved at forberede sig godt. Kom gerne og besøg vores private pasningsordning inden barnet starter. Spørg løs - jo mere tryg I er som forældre, jo nemmere og tryggere er det at aflevere jeres barn.  

For både forældre og barn er det første farvel svært! Sæt derfor god tid af til tilknytnings-perioden. Når barnet indkøres, er det helt normalt, at det reagerer med gråd og fortvivlelse. Gå, når du har besluttet dig - også selv om dit barn er ked af det. Gråden stopper ofte, når forældrene er ude af syne. 

Fortæl os om jeres barn. Hvad kan dit barn lide og ikke lide? Hvordan oplever du dit barn? Er der særlige ritualer eller kendetegn? Hvordan er dets temperament? Er der særlige hensyn? 

Det er vigtigt, at jeres barn får tryghed gennem en fast rutine i tilknytnings-forløbet. Hverdagen for et lille barn skal helst være forudsigelig. Efter den første uge, og i hele tilknytnings-perioden, bør barnet derfor helst afleveres og hentes samme tid hver dag. For at opnå en fast rutine er det en god idé, at barnet kommer i den private pasningsordning dagligt i indkøringsperioden.

Medbring:

Skiftetøj - 2 sæt

Overtøj - Overtøj som passer til årstiden. Hue, vanter osv. Det er en god ide at have todelt regntøj med, da græsset/jorden ofte er vådt om formiddagen og vi derfor kun vil benytte regnbukser og en almindelig jakke.

Sko - Gummistøvler og sko. I må gerne tage futter med til indenfor

Sut - 2 stk.

Mad - Hvis barnet får flaske eller andet special kost skal dette medbringes. 

Forsikring - I skal selv sørge for at tegne en ulykkesforsikring på jeres barn.

Barnevogn - Dyne, pude samt evt sovedyr/klud (Barnevognen må gerne står her fra Mandag til Fredag)

 

Med i prisen:

Sundt og varieret kost

Morgenmad

Formiddagssnack

Middagsmad (1-2 gange i ugen, tilbydes varmt mad)

Eftermiddagssnack

Hagesmække    

Skumklude

Bleer

Diverse cremer, og solcremer

Betalt udflugter

Kreative ting

Diverse gaver

og selvfølgelig forældrekaffe og hygge ifm, sommer, jule og barnets afslutning.