Sygdom

Syge børn modtages naturligvis ikke og vi følger Kolding Kommunes syge politik. Her kan du læse om, hvad du skal gøre hvis dit barn eller hvis jeg/vi bliver syge.

Det er vigtigt at du sætter dig ind i dette, så du ved hvornår dit barn kan komme og ikke kan komme i den private pasningsordning.

Som i andre institutioner modtager vi ikke sygt barn.   
Børn med opkast, diarre, øjenbetændelse eller er meget forkølet modtages ikke i den private pasningsordning pga.stor smitterisiko.
Hvis barnet bliver sygt vil i blive kontaktet, og barnet skal hentes. Barnet modtages igen når det er feber, smittefrit og kan følge en dag uden problemer.(et rask barn er feberfrit i mindst et døgn)🤩

 

Hvad gør du når dit barn er syg?

Sygdom meldes til os senest kl. 8.00 ved sms på

40 85 11 11.

Hvis sygdom opstår når barnet er i den private pasningsordning, så ringes forældrene op. Det forventes at forældrene herefter henter barnet straks.

Raskmelding til os, skal ske senest kl. 16.30 dagen før barnet kommer igen.

Vi passer ikke syge børn og det forventes, at du som forældre respekterer dette. Hvis vi vurderer, at et barn er sygt og skal hentes, så afhentes det hurtigst muligt.

 

Er jeg/vi syge

Vi sender besked senest kl. 6.00 hvis jeg/vi skulle være syge. Brian Kruse, manden i huset, er vikar og kan hvis muligt tage over ved sygdom.

 

 

Her er lidt læsestof omkring sygdom og smitte fra sundhedsstyrelsen:

http://sundhedsstyrelsen.dk/publ/publ2011/cff/sygdomme/smitsommesygdomme.pdf